Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2010 10:46 - Петко Сертов е илюминат и ръководител на Октопода. Приемник на Луканов
Автор: cccp007 Категория: Политика   
Прочетен: 4216 Коментари: 0 Гласове:
4



Петко Сертов е ръководел групата на Алексей Петров Трактора и не само нея. Сертов е вербуван от агента на МОСАД Андрей Луканов. След преврата е изпратен да бъде вербуван и "посветен" лично от хората на барон Ги дьо Ротшилд тогавашния глава на Фамилията Ротшилд и на сатанистите илюминати. Както се знае, Израел е под влиянието на Ротшилд, които притежават основните икономически лостове в страната. На практика МОСАД са едната ръка на Ротшилд. Другата са илюминатите. Андрей Луканов и резидендът му от МОСАД  Дж. Максуел работели с Лондонския клон на фамилията Ротшилд. Сертов също, но за разлика от тях е бил и в по-близък контакт с главата на рода Ги дьо Ротшилд. Сертов е илюминат, агент на фамилия Ротшилд и техен слуга.
С тях работи и неформалния водач на българската масонска ложа Иван Славков/Илия Павлов е негово протеже. Славков е от втората кръвна линия на илюминатите -  Йоан/първата е Ротшилд-Бауер/.
Илюминати са и добре познатите ни турски терористи "Сиви вълци". С тяхна помощ се организира атентата срещу папата, а днес се прехвърлят оръжия, експлозиви и се подготвят терористи за Ал Кайда, Ирак и Афганистан. Типично за машинациите на илюминати и Ротшилд.

Повече от 200 години легендарното семейство определя хода на световната история. Техният занаят са войните, въпреки че никога не са на фронтовата линия. Богатството им е баснословно ­ още през ХIХ век те са милиардери, а властта им е на практика неограничена. Длъжниците им са кралски фамилии, правителства, цели държави. Те представляват силите в сянка, които определят световната история. Финансират изграждането на европейската жп мрежа и създават гиганти като "Шел" и "Де Беерс". Те са просто Ротшилд.

Началото
Със сигурност последните 200 години от човешката история щяха да бъдат много различни, ако в средата на ХVIII век Майер Амшел Ротшилд бе последвал съвета на родителите си да учи за равин. Младият Майер не е ентусиазиран от перспективата да свърже живота си с религията. Животът му се преобръща със смъртта на родителите му. Изключителната изобретателност на младия евреин му позволява да се измъкне от парижкото гето и да се захване с лихварство. Звездният миг в живота му е, когато негов длъжник става Уилям IX. От този момент коронованите глави стават основни длъжници на Ротшилд. Почти никога не се стига до погасяване на заемите, но в замяна на това Майер получава монопол върху ключови сектори в икономиката. Френската революция изстрелва Ротшилд на върха. В периода на жестока криза Ротшилд е основният доставчик на храни. Цените се повишават главоломно, а печалбите са баснословни. Ротшилд залага на сигурно, като подкрепя както Бурбоните, така и якобинците, и естествено печели.
В началото на ХIХ век Майер изпраща петимата си синове Натан, Якоб, Амшел, Саломон и Карл в петте най-развити за времето си европейски града Лондон, Париж, Франкфурт, Виена и Неапол. От този момент започва строгата фамилна традиция в семейството да се толерира раждането на възможно най-много момчета, които да наследят бизнеса. За да се запази богатството във фамилията, се дава предимство на браковете между близки роднини, като чичо и племенница например.
Ударът
Наполеоновите войни увеличават значително богатството на Ротшилд, но в последния си период императорът се самозабравя и тръгва да завладява света, без да се съобразява с икономическите реалности. Войната с Англия е типичен пример за политиката на Ротшилд ­ в Париж Якоб снабдява и кредитира Наполеон, а в Лондон за доставките и финансите на англичаните се грижи Натан Ротшилд. Паметна дата за последния е 18 юни 1815 г. На този ден армията на Наполеон е разбита от немската армия на Блюхер и английската на Уелингтън. От мястото на събитието тръгват двама вестоносци ­ първият е на правителството, а вторият на Ротшилд. Натан разбира при пълна секретност за резултата от битката цели осем часа преди правителството. Без да се колебае, той нанася един от най-големите удари в историята на капиталовите пазари. Брокерите му на борсата започват да продават всички налични акции. Веднага плъзва слух "Ротшилд продава, значи Наполеон е победил". За броени минути цените на акциите се сриват. Цели благороднически фамилии фалират. В този момент Натан се връща на пазара чрез поставени лица и изкупува всички книжа на безценица. Когато идва официалната вест за английската победа, той вече контролира на практика цялата английска индустрия.
Място на върха
През 1817 г. петимата синове на Майер Ротшилд получават благороднически титли от австрийския император. По време на индустриалната революция фамилията участва в изграждането и експлоатацията на жп линиите в Западна и Централна Европа. Под техен контрол попада цялата металургична промишленост. В поредица войни Ротшилд са ключови партньори и на двете воюващи страни. На тях е поверено уреждането на плащането на следвоенните репарации. Фамилията осигурява парите за английското правителство, с които е построен Суецкият канал. Нати Ротшилд става първият английски депутат, а по-късно пер с еврейски произход. При клетвата си прави нечуван скандал, като отказва да признае библията. Със създаването на "Де Беерс" и "Шел" получават контрол върху диамантите и петрола още в началото на ХХ век. Уолтър Ротшилд получава официална подкрепа на Лондон още през 1917 г. за създаването на Държавата Израел. В хаоса след Първата световна война Ротшилд пускат първия фиксинг на златото. И до ден днешен цената на една трой унция от ценния метал се определя от фамилията. След Втората световна война Ротшилд създават най-мощната индустриална компания в света ­ корпорацията "Нюфаундленд", която има ключова роля за възстановяването на Западна Европа. През 1967 г. фамилията се консолидира в огромната групировка "Файв Ароуз". В превод името означава пет стрели. Символът е свързан с приказката на древногръцкия историк Плутарх, че стрелите могат да бъдат пречупени поотделно, но не в колчан. Числото пет символизира началото на възхода ­ времето на петимата синове на Майер Ротшилд.
В началото на ХХ век фамилията Ротшилд избягва да афишира влиянието си върху политиката и бизнеса, но историята продължава да се определя от тяхната воля.

Дати и събития

1798
21-годишният Натан Майер Ротшилд пристига в Англия
1814
Ротшилд става първият частен предприемач, на когото е възложено плащането на заплатите на английската армия срещу 2 процента комисиона
1825
Ротшилд осигуряват на британското правителство 10 млн. лири в брой, за да спаси банковата система на страната. 125 банки фалират за една година
1839
Соломон Ротшилд открива първата жп линия в Австрия
1845-1850
Фамилията Ротшилд открива първите жп линии във Франция и Белгия
1871
Ротшилд поемат изплащането на репарациите след войната между Франция и Прусия
1875
Фамилията отпуска заем на британското правителство за участие в построяването на Суецкия канал
1885
Нати Ротишилд става първият английски депутат с еврейски произход
1892
Ротшилд пускат първите акции на британска телекомуникационна компания. По-късно компанията се преобразува в "Бритиш телеком"
1894
Ротшилд създават компанията "Де Беерс", която става световен монополист в търговията с диаманти
1912
Създадена е петролна компания, която става известна под името "Шел"
1917
Британското правителство подкрепя официално инициативата на лорд Уолтър Ротшилд за създаване на независима еврейска държава
1919
Излиза първият фиксинг на златото. От този момент и до днес Ротшилд контролират цените на благородния метал
1941
Ротшилд спасяват и получават контрол над австрийската банка "Кредитанщалт"
1952
Ротшилд финансират най-голямата компания в следвоенна Европа ­ "Нюфаундленд"
1967
Фамилията се консолидира. Създадена е мегагрупировката "Файв Ароус"

Иван Мастагарков


Тагове:   Луканов,   Сертов,


Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: cccp007
Категория: Политика
Прочетен: 61712
Постинги: 13
Коментари: 0
Гласове: 40
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031